TalkingChina leverer oversættelsestjenester til Shinmaywa

Følgende indhold er oversat fra kinesisk kilde ved maskinoversættelse uden efterredigering.

ShinMaywa Industries blev grundlagt den 5. november 1949 og er den eneste producent af amfibiefly i verden med avanceret teknologi, der kan opnå hav- og vandstart og landing.I november 2023 indgik TalkingChina Translation et partnerskab med Shinmaywa (Shanghai) Trading Co., Ltd., et helejet datterselskab af ShinMaywa Industries investeret i Kina, om at levere oversættelsestjenester.

Shinmaywa (Shanghai) Trading Co., Ltd. blev etableret i Shanghai i 2004 med speciale i salg, vedligeholdelse og reparation af automatisk trådbearbejdningsudstyr og vakuumfilmdannende udstyr.Samtidig ansvarlig for ShinMaywa Industries' vinduesforretning både nationalt og internationalt og påtager sig funktionen som en IP-base.

Shinmaywa-1

ShinMaywa Industries har været forpligtet til at udvide sin forretning inden for fem store forretningsområder: industrielle mekaniske systemer, fly, specialiserede køretøjer, væsker og parkeringssystemer.Shinmaywas produkter bruges af store producenter af biler og elektroniske apparater i Kina, med kunder, der dækker forskellige dele af Kina.Samarbejdet med kinesiske virksomheder udvides stadig.Denne gang leverer TalkingChinag Translation hovedsageligt oversættelsestjenester til produktmanualer til Shinmaywa og bygger en bro for at hjælpe Shinmaywa med at levere produkter af høj kvalitet og troværdige tjenester.

Som et veletableret oversættelsesfirma med hovedkontor i Shanghai, har TalkingChina Translation tjent forskellige mekaniske og elektroniske industrivirksomheder i de seneste år, herunder Instrumentation Technology and Economy Institute, FLYCO, Baiyun Electric, Toshiba, TCL, Shanghai Liangxin Electric, Pioneer og andre kilder -kendte bilmærker som BMW, Ford, Volkswagen, Porsche, Automobili Lamborghini SpA osv. TalkingChina har modtaget ros og anerkendelse fra kunder for sit stabile oversættelsesteam, konsekvente og professionelle formuleringer, fremragende oversættelseskvalitet og rettidig responshastighed.

I det fremtidige samarbejde håber TalkingChina at fortsætte med at arbejde sammen med kunder og opnå gensidig succes.TalkingChina vil også stræbe efter bedre at imødekomme deres oversættelsesbehov.


Posttid: Mar-08-2024