TalkingChina leverer oversættelsestjenester til det tyske luksusmærke MCM

Følgende indhold er oversat fra kinesisk kilde ved maskinoversættelse uden efterredigering.

I midten af ​​januar 2024 etablerede TalkingChina og MCM i fællesskab et oversættelsessamarbejde.I dette samarbejde leverer TalkingChina primært kunder med oversættelsestjenester til produktrelaterede markedsføringsdokumenter, og sproget er engelsk til kinesisk.

MCM blev grundlagt i 1976 og er et mærke af daglige luksusfornødenheder og lædertilbehør defineret af den tyske kulturs ånd.Mærket kombinerer tidsånden med dets tyske oprindelse, fokuserer på funktionelt innovativt design og forfølger altid banebrydende teknologi.
MCM

MCM har i øjeblikket mere end 650 offline butikker, der dækker mange lande/byer rundt om i verden, herunder München, Berlin, Zürich, London, Paris, New York, Los Angeles, Hong Kong, Shanghai, Beijing, Seoul, Tokyo og Mellemøsten, mv., og har anlagt netbutikker.på salgskanaler.

TalkingChina har mange års professionel oversættelseserfaring, har en omfattende samarbejdsbaggrund inden for mode- og luksusvareindustrien og har været vidne til den fortsatte udvikling af mange kunder.TalkingChina har samarbejdet med de tre store luksusvaregrupper, såsom LVMH Groups Louis Vuitton, Dior, Guerlain, Givenchy, Fendi og mange andre mærker, Kering Groups Gucci, Boucheron, Bottega Veneta og Richemont Groups Vacheron Constantin, Jaeger-LeCoultre, International Watch Company, Piaget osv. under Peak Group.Disse samarbejdserfaringer har givet os en dybere forståelse af luksusvareindustrien og givet os unikke fordele ved at give kunderne flere fremragende oversættelsestjenester.

I fremtidigt samarbejde, med en holdning om at stræbe efter fremragende oversættelse, håber TalkingChina at bidrage til den kraftige udvikling af sine kunders varemærker i Kina og endda rundt om i verden.


Post tid: Mar-15-2024