TalkingChina og Baiwu etablerer oversættelsessamarbejde

Følgende indhold er oversat fra kinesisk kilde ved maskinoversættelse uden efterredigering.

I januar i år etablerede TalkingChina et oversættelsessamarbejde med Baiwu.Oversættelsesindholdet involverer markedsfremmende artikler i it-branchen på kinesisk engelsk og kinesisk koreansk.

Baiwu, grundlagt i 2010, er en professionel kommunikationstjenesteudbyder til globale virksomheder og en national højteknologisk virksomhed drevet af højteknologiske teknologier såsom 5G, internettet, tingenes internet og kunstig intelligens.

Baiwu er forpligtet til at give B-end-brugere virksomheds-SMS, enterprise voice kundeservice-hotline, 5G-beskeder, cloud computing, kunstig intelligens og andre produkter og teknisk support.På nuværende tidspunkt har det leveret virksomhedskommunikationstjenester til internet, finans, e-handel, lægebehandling, transport og mange andre industrier.

For yderligere at udvide oversøiske markeder og styrke sit globale layout har Baiwu i de seneste år også åbnet oversøiske repræsentationskontorer i flere lande såsom Singapore og Indonesien med det formål at have tættere udvekslinger og samarbejde med andre internationale virksomheder og institutioner og forbedre virksomhedens konkurrenceevne på det internationale marked.

Inden for informationsteknologibranchen har TalkingChina mange års erfaring med at betjene store tolkeprojekter som Oracle Cloud Conference, IBM simultantolkekonference osv. Derudover har man også i vid udstrækning samarbejdet med Huawei Technologies, JMGO, ZEGO, GstarCAD, Dogesoft, Aerospace Intelligent Control (Beijing) Monitoring Technology, H3C, Fibocom, XAG, Absen osv. TalkingChinas yderst professionelle oversættelsestjenester har efterladt et dybt indtryk på kunderne.

TalkingChina Translation har altid holdt fast i missionen om at levere rettidige, omhyggelige, professionelle og pålidelige tjenester for at hjælpe kunder med at etablere et matchende mærkeimage og vinde det globale målmarked.I den fremtidige samarbejdsproces er TalkingChina villig til at levere bedre sprogløsninger til at betjene kunder og hjælpe dem med at udforske det globale marked.


Indlægstid: maj-09-2024